Eerste internationale Roze Loper voor Duitse zorginstelling

Maandag 24 maart wordt de eerste Internationale Roze Loper uitgereikt: het Nederlandse certificaat voor woon- en thuiszorginstellingen gaat de grens over: der Regenbogen Schlüssel, the Pink Passkey, La Clé Rose of Chave-de-rosa. De Regenbogen Schlüssel 2014  gaat naar het Duitse Frankfurter Verband.

De uitreiking van de eerste Internationale Roze Loper vindt plaats in St. Elisabeth in Breda. Bij de overhandiging zijn acht Europese organisaties aanwezig die in eigen land opkomen voor roze ouderen in de zorg. In Nederland zijn al 92 woon- en thuiszorginstelingen met een Roze Loper, die in de toekomst ook beschikbaar komt voor welzijnswerk, maatschappelijk werk en de zorg aan mensen met een verstandelijke beperking.

Lees ook:Roze loper voor zorgcomplex in Almelo
Lees ook:Zorginstelling Humanitas Rotterdam krijgt Roze Loper
Lees ook:Roze 50+ en PREZO Roze Zorg gaan samenwerken
Lees ook:Maandag 25 juli: internationale conferentie Roze Ouderen & Zorg
Lees ook:Eerste Roze Loper homovriendelijke ouderenzorg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>