Inschrijving Grachtenparade Roze Week Alkmaar 2014

Van 23 tot en met 31 mei vindt de Roze Week Alkmaar plaats, dit jaar voor de vijfde keer. De Roze Week is inmiddels een begrip in en rond Alkmaar, als week die bol staat van de roze activiteiten. De week wordt geopend door een prominente Nederlander die de ‘kaasbel’ komt luiden op vrijdagochtend tijdens de beroemde kaasmarkt van Alkmaar. Tijdens deze markt worden er door vrijwilligers ballonnen in de kleuren van de regenboog uitgedeeld en tegelijkertijd opgelaten. Het thema van de Roze Week Alkmaar is dit jaar: ‘Alkmaar bekent kleur’ (bron: persbericht).

Theater aan Z verzorgt voorstellingen voor scholen in en om Alkmaar, Meer dan Gewenst verzorgt een speeddate en schrijfster Sara Koster houdt een lezing. Er is een debat in de bibliotheek, een Gaynight bij JT bioscopen, een roze viering en er zijn feesten in 1811 Dance & Drinks. Knallende afsluiter is de botenparade op zaterdag 31 mei die eindigt op het Waagplein, met aansluitend een groot Garbo feest in 1811 Dance & Drinks. Voor de botenparade is de inschrijving gestart. De inschrijvingskosten voor particulieren bedraagt € 100,00 inclusief boot en schipper of € 50,00 voor alleen een inschrijfnummer. De inschrijvingskosten voor bedrijven, stichtingen of instellingen bedraagt € 150,00 inclusief boot en schipper of €100,00 voor alleen een inschrijfnummer. Inschrijven: zie website.

Lees ook:Alkmaar Pride 2016
Lees ook:Reminder: donderdag 26 mei begint de Alkmaar Pride
Lees ook:Drag Queen Bingo in Alkmaar
Lees ook:Roze Week Alkmaar 2014
Lees ook:Roze Week Alkmaar 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>