Zoenprotest bij AH in Utrecht

Donderdag kan een filiaal van Albert Heijn aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht tientallen koppels verwachten die midden in de supermarkt een zoenactie houden. Het moet een ‘ketting van liefde‘ worden, zonder dat het provocerend werkt. Aanleiding zijn twee zoenende meisjes op Valentijsdag die door de bewaker van het filiaal werden terecht gewezen.

Direct na het voorval heeft Albert Heijn zijn excuses aangeboden, maar actievoerders willen toch  dat de actie doorgaat. De supermarkt zou overigens meewerken en voor muziek en champagne zorgen. Ook wethouder Gilbert Isabella roept via Twitter al zijn vrienden op om naar het filiaal te komen en elkaar ‘lekker vol op de bek’  te zoenen. Samenkomst vanaf 20.30 uur bij café BodyTalk, ‘ketting van liefde’  in AH om 21.30 uur, naborrelen vanaf 22.00 uur in de BodyTalk.

Lees ook:Manager filiaal Albert Heijn Haarlem wijst homofobe klant terecht
Lees ook:Amsterdam Gay Pride krijgt € 8.384,- van Albert Heijn to go
Lees ook:Gewoon homo zijn: niet bij Albert Heijn
Lees ook:Tijdens Amsterdam Gay Pride worden acht AH to go filialen AH to gay
Lees ook:Gewoon homo zijn bij Albert Heijn, vervolg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>