Schitterende Sotsji-commercial uit Noorwegen

De beste Sotsji-commercial komt uit Noorwegen: volgens Joop ‘een zaliger reclame voor sport én liefde’ (spotje: klik hier). Horden mannen – onder wie topsporters – proberen een beeldschone dame op een luchthaven op alle mogelijke manieren het hof te maken, maar zij loopt zonder blikken of blozen naar háár doel: een andere bloedmooie vrouw.

Sponsors als Coca-Cola en MacDonalds hielden zich angstvallig op de vlakte op het gebied van roze zaken, maar zo kan het dus ook. De spot laat zien hoe bedrijven wel degelijk stelling kunnen nemen tegen homo-discriminatie. Airport Love is een commercial van de sportwinkelketen XXL All Sports United, actief in Noordwegen, Zweden en Finland. De spot werd gelanceerd tijdens de opening van de Winterspelen in Sotsji.

Lees ook:Coca-Cola plaatst roze protestfoto’s op eigen website
Lees ook:Coca-Cola verbiedt woord ‘gay’ in campagne
Lees ook:Actie: zet bazen Coca-Cola onder druk om antihomowetten Rusland te veroordelen
Lees ook:Coca-Cola verwijdert homokoppel uit reclamecampagne
Lees ook:Wereldwijd homoprotest tegen Sotsji

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>