Ireen Wüst prijkt op voorpagina NYT

Een foto van Ireen Wüst siert de voorpagina van de Europese editie van de New York Times en is daardoor blikvanger in boekhandels en op treinstations en vliegvelden. De Brabantse schaatsvedette veroverde zondag goud op de 3 kilometer in Sotsji. ‘s Avonds vereerde niemand minder dan president Poetin het Heineken Holland Huis met een bezoekje, vlak voor Wüst zou worden gehuldigd.

Russische media fluisteren dat hij dat deed als dank voor de topzware officiële delegatie die namens Nederland naar de Spelen is afgereisd. Op een foto is te zien hoe Poetin het glas heft met de koning en de koningin (zonder Ireen). Margriet van der Linden twitterde wat ze van het gesprek tussen de hooggeplaatste personen zou kunnen hebben opgevangen: ‘Zijn er problemen?’ ‘Welnee joh, proost he potenrammer.Gekkigheid’.

Lees ook:COC start petitie tegen zware delegatie naar Sotsji
Lees ook:Ook Neelie Kroes vindt delegatie Sotsji te zwaar
Lees ook:Geen Nederlandse homo-vertegenwoordiging mee naar Sotsji
Lees ook:Droomboek voor Rusland
Lees ook:Hoe gaat roze Nederland protesteren tegen Sotsji?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>