Tunnel of Love – lusten en lasten van de anus

Poz&Proud presenteert op vrijdag 24 januari in samenwerking met COC Limburg de Tunnel of Love, een serieus-vrolijke avond voor homomannen over de lusten (en lasten) van de anus, vanaf 20.00 uur in theater Kumulus aan de Herbenusstraat 89 in Maastricht. De avond is onderdeel van de Poz&Proud on Tour. Voor veel homomannen is de kont een bron van veel seksueel plezier. Uit onderzoek blijkt dat tweederde plezier beleeft aan anale seks. Variërend van vingeren, neuken, fisten tot het spelen met dildo’s. Toegang is gratis en de avond is bedoeld voor iedere homoman die zijn kont waardeert.

Tijdens de Tunnel of Love is er aandacht voor de anatomie van de anus, delen homomannen tips en tricks over kontspoelen, vertelt schrijver Eric Kollen (auteur van Jongenssprookjes) over zijn fascinatie met kontneuken en proberen we antwoord te krijgen op de vraag hoe je je kont zo goed mogelijk in conditie kun brengen en houden. Een stijgende groep homomannen beleeft echter niet alleen maar plezier van hun kont. Zo hebben homomannen met hiv een verhoogde kans op een of meerdere voorstadia van anale kanker (AIN) en neemt het aantal hiv-negatieve mannen met AIN ook toe. In een aantal ziekenhuizen worden homomannen met hiv inmiddels gescreend op deze voorstadia die worden veroorzaakt door het Humaan Papillomavirus (HPV): tijdens deze avond krijgen ze uitleg wat ze kunnen verwachten van deze screening. Ook komen mannen (met en zonder hiv) aan het woord, die AIN hebben.

 

Lees ook:Tunnel of Love bij COC Arnhem
Lees ook:Tunnel of Love: plezier van kont en anale seks
Lees ook:Topavond over lusten en lasten van de anus
Lees ook:Tunnel of Love – lusten en lasten van de anus
Lees ook:Poz&Proud mag toch meevaren in Canal Parade

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Tunnel of Love – lusten en lasten van de anus

 1. mark

  Hai wanneer wordt er waar in den lande weer een avond over “tunnel of love” gepresenteerd?

  Hoor het graag

  Mark

    /   Reply  / 
  1. Erik Feenstra Auteur

   Je kunt het beste de site van Poz&Proud raadplegen, die de avond organiseren.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>