Muzikaal protest Sotsji bij DWDD

Maandagavond was Paul de Leeuw ouderwets lekker op dreef in De Wereld Draait Door. Hij pleitte ervoor dat publiek en dweilorkesten tijdens de schaatswedstrijden uit hun dak gaan. De koning kan niets doen en van Rutte moeten we maar niet al te veel meer verwachten, maar ‘wij kunnen op de tribune een statement afgeven’, aldus De Leeuw. Dat doen de Nederlanders altijd al – Oranje uitgedost – maar De Leeuw vind de tijd rijp voor een aantal nieuwe meezingliederen.

Hij suggereerde nummers die in homoland niet onbekend zijn, maar dan anders gezongen. Zo werd het refrein van ‘I Want To Be Free’ (Queen) ‘I Want To Be Gay’ en dat van ‘Alice’: ‘Poetin, Poetin, Who The Fuck Is Poetin’. Verder vindt De Leeuw Lady Gaga’s ‘Born This Way’ geschikt, en uiteraard het wereldberoemde ‘YMCA’. Samen met homokoor Manouevre en de dweilorkesten de Deurdweilers, de Rottweilers, Alarmfase 3 en de Menaemer Feinstjes zette Paul de hele studio op zijn kop. Het werd een feestje! Nu Sotsji nog. ‘En dat als Sven Kramer de 5 kilometer schaatst…’ droomde Paul.

Zie ook: Sotsji Bareback Qualifications

Lees ook:Poetin ‘is bevriend met homo’s’
Lees ook:Lady Gaga ‘te veel naar Madonna gekeken’
Lees ook:Lady Gaga zoekt transseksuelen voor nieuwe clip
Lees ook:Game creërt een ‘gay Poetin’
Lees ook:Lady Gaga gasthoofdredacteur Metro

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>