Man met twee penissen hype op internet

Een man met twee penissen is een sensatie op internet. Volgens Pinknews beantwoordde de man in kwestie, ‘DoubleD*ckDude’ (DDD), zes uur lang vragen, nadat hij ‘Ask Me Anything‘ had vermeld bij zijn post op Reddit, getiteld ‘I am the guy with twee penises‘. In korte tijd kreeg hij daarop 12.000 reacties.

Hij schreef dat hij biseksueel is en een relatie heeft met een koppel (man en vrouw): ‘Ik noem het monogaam, omdat we exclusief zijn. Zij geniet ervan.’ Hij vermeldde ook dat hij was gestopt met casual seks, sinds hij met het koppel eenrelatie heeft. In een van zijn laatste antwoorden schreef hij dat het grootste voordeel van twee penissen simpel weg ‘twee pikken hebben’ is. Diphallia of peniele duplicatie is een zeldzaam verschijnsel. Het komt voor bij één op de 6 miljoen jongens in de VS. In de regel wordt de tweede piemel op vroege leeftijd al verwijderd. De man in kwestie schrijft in zijn tienerjaren te hebben overwogen dat ook te laten doen. maar dat hij nu blij is met beide jongeheren.

Lees ook:Franse mannen grootst geschapen
Lees ook:Penis hagedis evolueert ‘razendsnel’
Lees ook:Roze Zaterdag Gouda zet in op 2018!
Lees ook:Eén en één is één
Lees ook:Partner Reve houdt slot biografie tegen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>