Gay Rubgyteam maakt eigen kalender

ARC Amsterdam Lowlanders, het enige Nederlandse homo rugbyteam, heeft een kalender gemaakt. In oktober kwam het team al met dit nieuws naar buiten in DeWereld Draait Door, nu komt AT5 met het nieuws. De spelers zijn naakt afgebeeld en verwerkt in beroemde Nederlandse scènes.

De opbrengst van de kalender wordt gebruikt om de reis naar Sydney te kunnen betalen, waar in augustus volgend jaar de 7e editie plaatsvindt van het internationale homo rugby toernooi, de Bingham Cup.

Lees ook:Naaktfoto’s rugbyspelers Amsterdam Lowlanders in jaarkalender
Lees ook:Geef een Amsterdam Lowlander gay rugbyspeler cadeau met Valentijnsdag!
Lees ook:ARC Amsterdam Lowlanders bereiken halve finale tijdens WK Gay rugby Bingham Cup in VS
Lees ook:Uit de kleren voor een goed doel
Lees ook:WK Gay Rugby 2018 in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>