Secret Garden verhuist naar het Wereldhuis

Wegens financiële problemen is Secret Garden gedwongen om haar Locatie aan de Oude Schans te verlaten. Sinds 1 oktober worden de activiteiten van Secret Garden in het Wereldhuis voortgezet. Op maandagen en vrijdagen is er spreekuur en kunnen bezoekers met hun vragen terecht.

Ontmoetingsavonden, thema-avonden, overige bijeenkomsten en debatten worden van tevoren aangekondigd. Het Wereldhuis heeft, als centrum voor counseling en empowerment voor migranten zonder verblijfsvergunning, veel gemeen met Secret Garden. Zo zien wij beide veel LHBT’ers van wie de asielprocedure zonder intensieve begeleiding spaak dreigt te lopen of al op een dood spoor is belandt. En allebei bieden wij naast individuele hulp ook trainingen en maken wij het mogelijk dat mensen elkaar ontmoeten. Samen en met de nodige informatie sta je immers sterker. Het Wereldhuis is gevestigd aan de Nieuwe Herengracht 20, 1018 DP Amsterdam. Onze overige contactgegevens zijn niet gewijzigd.

Lees ook:Zaterdag 21 november bijeenkomst over veiligheid LHBT-vluchtelingen in AZC’s
Lees ook:Oegandese homoseksuelen richten UGOM op
Lees ook:Secret Garden heeft weer ontmoetingsplek
Lees ook:Secret Garden Debat over nieuwe homowet Oeganda
Lees ook:Steun gevraagd voor Secret Garden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>