Movember – snor voor goed doel

Snorren en baarden zijn helemaal terug, maar voor wie zich liever iedere dag glad scheert, is november de maand om de bovenlip begroeid te laten (2015: klik hier). Dan is het de maand waarin mannen over de hele wereld hun snor laten staan voor een goed doel. Met een doel: het taboe rond gezondheidsproblemen van de man te doorbreken en geld op te halen voor onderzoek naar prostaatkanker en teelbalkanker.  Movember vraagt aan mannen over de hele wereld om hun snor te laten staan.

Met een snor zijn ze een maand lang wandelende en pratende reclameborden voor een goed doel. Deelnemers worden Mo Bros genoemd. In 2003 lieten mannen in Australië voor het eerst hun snor staan voor Movember (Moustache + november). Sindsdien heeft deze boodschap de hele wereld bereikt. Op 1 november start de campagne met gladgeschoren gezichten en kunnen de Mo Bros aan een fraaie snor beginnen.

Lees ook:Movember: laat je snor staan voor goed doel
Lees ook:Movember – laat je snor staan voor een goed doel
Lees ook:De snorren van Movember
Lees ook:Movember: laat je snor staan in de strijd tegen prostaatkanker
Lees ook:Movember: laat je snor staan en MOVE!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>