Eerste Business Pride Network meeting in Amsterdam

Woensdag 23 oktober 2013 vindt in Amsterdam voor de eerste keer een meeting plaats van Business Pride Network. Martin Aslander praat over ‘Netwerken, wat moet je er eigenlijk mee?’ Aslander staat wijd en zijd bekend om zijn originele namier van denken over de informatiemaatschappij. De meeting is van 17.00 tot 19.00 uur in KHL aan de Oostelijke Handelskade 44.

De deur gaat een haf uur eerder open; toegang kost 5 euro. Aanmelden kan via [email protected] Na afloop is er een borrel, om met Aslander na te praten. In de KHL kan ook gegeten worden (wel van tevoren reserveren).

Lees ook:Nieuwjaarsborrel PINK 1094/1095 Amsterdam
Lees ook:Donderdag 31 maart: roze debat in Lloyd Hotel Amsterdam
Lees ook:Themabijeenkomst en maandelijkse borrel Roze Stadsdorp Amsterdam
Lees ook:COC Leiden organiseert Roze verkiezingsdebat
Lees ook:Meer Dan Gewenst organiseert bijeenkomst voor wensvaders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>