Actie: zet bazen Coca-Cola onder druk om antihomowetten Rusland te veroordelen

De directie van Coca-Cola gaat eerdaags om de tafel zitten om te beslissen of de firma zich officieel uitspreekt tegen de antihomowetten in Rusland. De frisdrankengigant staat als één van de grote sponsoren van de Olympische Winterspelen in Sotsji al langer onder druk om zich uit te spreken.

 

Tot nu toe wat het officiële standpunt dat de Spelen er moeten blijven als Rusland verantwoording zou afleggen aan het Olympisch Comité en hield de firma zich muisstil als het om de roze Russen ging. Maar Coca Cola gaat er prat op ook een krachtig supporter te zijn van de LHBT-gemeenschap. All Out wil met Een online petitie campagne (klik hier voor de petitie) moet de directie een beetje te steunen die gedachte vast te houden. Tot nu toe zijn er bijna 950.000 handtekeningen binnen.

Lees ook:Coca-Cola plaatst roze protestfoto’s op eigen website
Lees ook:Petitie voor ruimhartiger asielbeleid Russische LHBT’s
Lees ook:Coca-Cola verbiedt woord ‘gay’ in campagne
Lees ook:Petitie: Rutte niet naar Rusland!
Lees ook:Coca-Cola verwijdert homokoppel uit reclamecampagne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>