Zaterdag 28 september is het Alles Is Liefde Dag 2013

De Alles Is Liefde Dag 2013 komt eraan. In dertig spirituele centra in heel Nederland wordt op zaterdag 28 september de Alles Is Liefde Dag 2013 gehouden met tal van gratis bijeenkomsten. Op die dag staan dans, liefdesmaaltijd, lezingen, tantra, meditatie, hartceremonies, relatieworkshops, schilderen, films, concerten en veel meer op de programma’s van de 30 centra. Tenminste één bijeenkomst is er steeds gratis. Daarnaast worden sommige tegen vergoeding aangeboden. Deze dag is een initiatief van het spirituele maandblad Koorddanser en Centrum Djoj in Rotterdam. Zij organiseerden vorig jaar vorig jaar deze dag ook al. Doel van deze dag is om gezamenlijk het thema Liefde neer te zetten en een golf(beweging) van Liefde in de wereld te brengen (bron: persbericht).

 

Ieder centrum doet dat met een eigen programma waarin Liefde centraal staat. De meest recente lijst deelnemende centra en hun programma’s staan op www.allesisliefdedag.nl. Koorddanser is het spirituele magazine voor bewustzijnsontwikkeling met iedere maand artikelen en de spirituele agenda’s van ca 150 centra in ons land. Centrum Djoj is een centrum voor persoonlijke ontwikkeling in Rotterdam. Het programma in Djoj is bijzonder breed: van communicatiecursussen, coaching, massage, meditatie, familieopstellingen, dans, yoga en sjamanisme tot thema-avonden en business trainingen.

Lees ook:Circus der Liefde in Centrale Bibliotheek Rotterdam
Lees ook:Rotterdam Unlimited vestigt aandacht op gender- en seksuele diversiteit
Lees ook:Limburgse middag bij Café Rosé 40-plus
Lees ook:EK Vrouwenvoetbal: Oranje zet Rotterdam op stelten
Lees ook:EuroGames 2011 in Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>