Britse duiker komt als hetero uit de kast

De Britse olympische duikkampioen Tom Daley komt uit de kast: als hetero. Dat zei de 19-jarige atleet tegen het Britse dagblad The Mirror. Hij zei ’het best grappig te vinden als mensen denken dat hij homo is’, maar hij ontkent het in alle toonaarden. Hij ‘lacht het meestal weg’ als iemand hem erop aanspreekt en voegt eraan toe niets tegen homo’s te hebben en het geen probleem te vinden om uit de kast te komen als hij homo zou zijn: ‘Daar hoef je je niet over te schamen.’

 

Hij begrijpt wel dat hij ‘het goed doet’  bij homo’s, met alleen een zwembroek aan: ‘Ik draag meer kleren als ik naar bed ga als op mijn werk.’  Het is goed nieuws voor single dames: Daley zoekt ‘een vrouwelijk liefje’.

Update december: hij komt toch als homo uit de kast.

Lees ook:Olympische schoonspringer Tom Daley komt uit de kast
Lees ook:Tom Daley is ‘helemaal homo’
Lees ook:Olympiër Tom Daley tekent voor One Direction
Lees ook:UK: 10 procent voetbalfans keert eigen club de rug toe als speler uit de kast komt
Lees ook:Keegan Hirst: eerste Britse prof-rugbyspeler komt uit de kast

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>