Lady Gaga herstelt van heupoperatie

Popster en homo-icoon Lady Gaga herstel van een heupoperatie. Eind februari moest de 25-jarige Amerikaanse superster onder het mes om een scheurtje in haar heup te laten repareren. Daardoor moest ze haar Born This Way Ball wereldtournee afzeggen. Ze liet een 24-karaats gouden rolstoel bouwen om zich in voort te kunnen bewegen.

Volgens haar manager is Lady Gaga weer klaar om aan het werk te gaan: ‘Ze doet het ongelofelijk goed. Het gaat fantastisch met haar’, zei hij in een interview met de New York Daily News. Momenteel legt ze de hand aan haar nieuwste album.

Lees ook:Lady Gaga: ‘ Mijn biseksualiteit is geen marketing stunt’
Lees ook:Lady Gaga gaat trouwen
Lees ook:Lady GaGa blijft homo’s trouw
Lees ook:Lady Gaga leading lady in Twitterland
Lees ook:Lady Gaga ‘eert’ homo’s in nieuwe clip

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>