Love-in bij het Lieverdje op het Spui in Amsterdam

Op 14 februari 2012 ontving Dolly Bellefleur het Roze Lieverdje: een tweejaarlijkse prijs van GroenLinks voor een Amsterdammer die zijn of haar sporen verdiend heeft in de strijd voor seksuele diversiteit en homo-emancipatie. ‘Toen ik het beeldje ontving, heb ik beloofd dat ik als Roze Lieverdje minstens één happening zou organiseren bij het Lieverdje op het Spui’, beloofde de diva: Dames en dames, heren en heren, dames en heren, hoe u de liefde ook mag consumeren? Onder het motto ‘Laat liefde regeren’ wil ik op Valentijnsdag 2013 (donderdag 14 februari) een Love-in organiseren. Laten we stoppen met mensen te stigmatiseren!

Tijdens deze Love-in gaat ze Orlando Lansdorf in het zonnetje zetten. Hij is de initiatiefnemer van de HIV Awarenesscampagne ‘Wie is positief’ die van 14 tot en met 17 februari plaatsvindt in Amsterdam. Op het programma staan o.a. een talkshow en een theaterstuk getiteld de HIV Monologen. Bellefleur; ‘Als beschermvrouwe van deze manifestatie geef ik hem bij het Lieverdje graag de mogelijkheid om het startschot te geven van zijn campagne.’ Dicterende modes en opgelegde dresscodes lapt de diva graag aan haar laars, ‘maar zullen we het Spui op 14 februari roze en rood laten kleuren?’

Programma

17.00 Welkomstlied Dolly Bellefleur

17.05 Dolly in gesprek met Orlando Lansdorf

17.12 Dolly in gesprek met Aafien Henderiks (HIV-consulente AMC)

17.20 Fragment uit de HIV Monologen

17.25 Let’s make love o.l.v. Dolly Bellefleur

Lees ook:Dolly Bellefleur presenteert Art Soiree in CNCPT13
Lees ook:Hiv krijgt gezicht op Valentijnsdag bij ’t Lieverdje
Lees ook:Roze Lieverdje 2012 voor Dolly Bellefleur
Lees ook:Zondag 14 februari: uitreiking Roze Lieverdje op het Spui in Amsterdam
Lees ook:Nominaties Roze Lieverdje 2014 geopend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>