UvA Pride Queer Spaces Borrel

Vrijdag 1 februari 2013 houdt UvA Pride, de roze organisatie binnen de Universiteit van Amsterdam (UvA), vanaf 17.00 uur in het Crea Café haar maandelijkse roze borrel, naar eigen zeggen ‘de meest open-minded borrel van Amsterdam’. De borrel is voor studenten, medewerkers, alumni en hun vrienden, en vindt iedere maand plaats na de lezing van UvA Pride. Dat is dit keer een vervolg op de vorige Queer lecture. Ging de vorige lezing over de term ‘queer’, gezien vanuit een academisch standpunt, dit keer ligt de focus op de politieke en sociale impact van het begrip ‘queer’.

 

Casey Butler, student Gender, Seksualiteit & Maatschappij bij de UvA,  gaat hierop in op vrijdag 1 februari van 16.00 tot `17.00 uur tijdens de UvA Pride lezing in de Crea Theaterzaal, Nieuwe Achtergracht 170 in Amsterdam. Butler is ook betrokken bij het Queeristan festival en helpt mee met de organisatie van roze en roze-minded events in Amsterdam en in het land.

Lees ook:UvA Pride lezing en borrel
Lees ook:UvA Pride lezing: homoseksualiteit en boeddhisme
Lees ook:UvA Pride lezing: de homo versus de protestant
Lees ook:UvA Pride: homo’s op de werkvloer
Lees ook:UvA Pride lezing over religie en homoseksualiteit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>