Roze 50plus organiseert ‘Als U begrijpt wat ik bedoel…’

Vanaf januari vinden overal in het land twee bijeenkomsten plaats voor ouderen, die over andere zaken willen praten dan over kinderen en kleinkinderen. Roze 50plus organiseert ‘Als u begrijpt wat ik bedoel…’: waar roze ouderen kunnen praten over zaken die zij goed en belangrijk vinden. Onder het genot van een tompouce en een High Tea delen zij hun verhalen. In januari starten de bijeenkomsten in ruim dertig plaatsen in het land.

 

Bij de High Tea kunnen de ouderen een vertrouwenspersoon uit hun omgeving uitnodigen. De bijeenkomsten zijn gratis toegankelijk. De bijeenkomsten worden georganiseerd door het consortium Roze 50+ Nederland van ANBO, COC Nederland, Vilans en Movisie. Aanmelden voor ‘Als u begrijpt wat ik bedoel…’ kan via de website of telefonisch via de ANBO Servicelijn 0348 466 680.

Lees ook:Roze vrijdag op de 50 Plus Beurs
Lees ook:Zorginstelling Humanitas Rotterdam krijgt Roze Loper
Lees ook:Eerste Roze Loper homovriendelijke ouderenzorg
Lees ook:Roze Vrijdag op de 50 Plus Beurs in Utrecht
Lees ook:Geer en Goor samen op Roze 50+ boot tijdens Canal Parade

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>