Girlesque en Travestiecabaret in Sugar Factory Amsterdam

Sugarfactory staat bekend als een van de meest vrijzinnige en ‘attitude-free’ uitgaanslocaties in Amsterdam. De club is er trots op de gay scene breed te omarmen. Daarom staan verschillende avonden in november en december in het teken van gay-minded party’s en travestie. Girlesque heeft inmiddels de status van ‘beste gay-girl feest in Amsterdam’: voor vrouwen, maar gay-minded mannen zijn welkom. Girlesque (Girls en Burlesque) is een verzamelnaam die verwijst naar de nachtclubsfeer uit de jaren twintig en dertig.  Op 30 november komt het feest voor haar vijfjarig jubileum terug waar het ooit begon: de Sugarfactory.

Met burlesque shows en opzwepende electro en techno dj’s, geeft Girlesque een sexy en moderne schwung aan burlesque. Met een line-up die het publiek ‘gegarandeerd verrast, inspireert en verbindt, tijdens een feest dat onmisbaar is geworden in de Amsterdamse gay scene’. Elke zondagavond in november en december, maakt Sugarfactory plaats voor travestiecabaret Travage. ‘Het Einde Der Meiden’ is een muzikale komedie, zéér luchtig gebaseerd op ‘Faust’ van Goethe, waarin de appel der zonde opnieuw wordt geserveerd.

Lees ook:Gayminded feesten in Amsterdamse nachtclub Sugarfactory
Lees ook:Gay Lesbian Mixed Techno Party Gay Pride
Lees ook:Artlaunch prsntz Rotterdam meets Amsterdam. Friday February 23 – 2007
Lees ook:Gayparty collectief RE:SET in The Warehouse Amsterdam
Lees ook:SH-OUT! – nieuw homofeest in Limburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>