Secret Garden organiseert ‘We Are Free’

Secret Garden, de organisatie van en voor roze moslims, organiseert ’We Are Free’, een driedaags internationaal evenement, donderdag 27 tot en met zaterdag 29 september in de Mozes en Aäronkerk in Amsterdam. Het evenement heeft als doel de samenwerking en kennis uitwisseling te bevorderen tussen organisaties in Europa die zich bezighouden met LGBT’s met een multiculturele en islamitische achtergrond. Daarnaast biedt het evenement roze moslims en moslima’s uit Amsterdam en omstreken ruimte om elkaar te ontmoeten.  

Secret Garden, de organisatie van en voor roze moslims, organiseert ’We Are Free’, een driedaags internationaal evenement, donderdag 27 tot en met zaterdag 29 september in de Mozes en Aäronkerk in Amsterdam. Het evenement heeft als doel de samenwerking en kennis uitwisseling te bevorderen tussen organisaties in Europa die zich bezighouden met LGBT’s met een multiculturele en islamitische achtergrond. Daarnaast biedt het evenement roze moslims en moslima’s uit Amsterdam en omstreken ruimte om elkaar te ontmoeten. Programma en tickets: zie website.

Lees ook:Transfusion Festival Amsterdam
Lees ook:Conferentie homoseksualiteit en islam
Lees ook:A Jihad for Love te zien in Amsterdam
Lees ook:Debat over Turkse homorechten
Lees ook:Björn van Roozendaal krijgt COC Bob Angelo-oorkonde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>