Miljonair biedt miljoenen aan wie zijn lesbische dochter trouwt

@Erik Feenstra

Een rijke zakenman uit Hongkong betaalt 50 miljoen euro aan de man die zijn lesbische dochter weet te strikken om met hem te trouwen. ‘Het maakt niet uit of hij rijk is of arm’, zei de 76-jarige Cecil Chao, aldus de Hongkongse krant South China Morning Post. Zijn 33-jarige dochter Gigi trouwde eerder dit jaar in Frankrijk met de vrouw met wie ze al 7 jaar samenleeft.

Haar vader ontkent dat: Gigi is volgens hem nog steeds single. Bovendien kunnen koppels van hetzelfde geslacht in Frankrijk niet officieel met elkaar trouwen. Chao is als eigenaar van een beursgenoteerde projectontwikkelaar in Hongkong een bekende society-figuur. Hij verschijnt regelmatig in het openbaar met een nieuwe vriendin. Hij zou ooit hebben gezegd intiem te zijn geweest met tienduizend vrouwen.

Update januari 2014: hij trekt zijn bod in

Lees ook:Miljonair die 50 miljoen bood aan de man die haar lesbische dochter trouwt, trekt zijn bod in
Lees ook:Marine Le Pen wil ‘homohuwelijk’ in Frankrijk afschaffen
Lees ook:Top-100 meest invloedrijke LHBT leidinggevenden wereldwijd
Lees ook:Homo’s en lesbiennes kunen nu ook trouwen in Groenland
Lees ook:Noorwegen: homokoppels kunnen nu ook trouwen in de kerk

1 Reacties // Reageer

One thought on “Miljonair biedt miljoenen aan wie zijn lesbische dochter trouwt

  1. buddy

    steek die 50 miljoen in je reet oversexte gek

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>