Vader sluit homozoon op na mislukte duiveluitdrijving

In Rusland is een jongen van 16 jaar ontsnapt uit een rehabilitatiekliniek. Zijn vader had hem daar laten opsluiten, nadat het een heks niet was gelukt om de tiener via duiveluitdrijving te ‘verlossen’ van zijn homoseksualiteit. Zijn oma had hem naar haar gebracht. Toen dat niet lukte, liet zijn vader hem opsluiten onder het mom van drugs- en alcoholgebruik.

Volgens zijn advocaat gebruikte de jongen helemaal geen drank of drugs. Wel werd hij door de instelling verdoofd, waardoor zijn geheugen verminderde. Vaderlief had tegen zijn zoon gezegd ‘liever een gehandicapt kind dan een homo’ te hebben. Na twaalf dagen opsluiting werd de jongen bevrijd door tieners en de Russische homoactivist Dmitry Aleshkovsky en parlementariër Ilya Ponomaryov. Hij verblijft nu bij zijn moeder: zij heeft er geen problemen mee dat haar zoon homo is.

Lees ook:Draagmoeder baart kind voor haar homoseksuele zoon
Lees ook:Duitse homovaders na vijf jaar beiden officieel vader van hun kind
Lees ook:Familieleden mishandelden en ontvoerden jongen na zijn coming-out
Lees ook:Transseksuele man baart tweede kind
Lees ook:TV-evangelist VS: ‘homo’s willen christenen laten opsluiten’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>