Battle of the Genders in Haarlem

Zondag 8 april 2012 vindt in Haarlem de Battle of the Genders plaats: een voetbalwedstrijd tussen transmannen en transvrouwen. In het kader van het Roze Jaar, Haarlem Roze Stad, strijden de twee ploegen tegen elkaar op het veld van de Koninklijke HFC aan de Emauslaan 2. De strijd begint om 14.00 uur en de toegang is gratis.

 

Doel is te laten zien dat het wel mee valt met de vooroordelen in de samenleving. De slogan van Haarlem Roze Stad is immers ‘Vier de verschillen’. Roze Zaterdag vindt dit jaar opn 7 juli in Haarlem plaats.

Lees ook:Haarlemse Roze Jaar 2012
Lees ook:Roze Zaterdag 2012 in Haarlem
Lees ook:Roze Zaterdag in Haarlem 2012
Lees ook:Dolly Bellefleur met ‘La Cage au Dol’ in Philharmonie Haarlem
Lees ook:Haarlem krijgt Roze Camping

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>