Lady Gaga lanceert Born This Way Foundation

Lady Gaga heeft samen met haar moeder en celebraties als Oprah Winfrey woensdagmiddag de Born This Way Foundation gelanceerd op Harvard University, met als doel het creëren van een ‘braver, kinder world’. De superster wil met deze youth empowerment foundation haar steentje bijdragen om intolerantie op school te bestrijden. ‘Het is niet oké om intolerant te zien, niet oké om geweld te gebruiken, omdat je iets niet begrijpt’, zei Gaga.

‘Als je je kinderen leert van elkaar te houden, zal dat over een tijd hopelijk vruchten afwerpen.’ Er staan nog geen officiële activiteiten op de agenda, maar dat zal de komende weken gebeuren, zei Germanotta, de moeder van Lady Gaga.

Lees ook:Lady Gaga gaat trouwen
Lees ook:Lady GaGa lanceert stichting tegen pesterijen
Lees ook:Lady Gaga verbiedt dansers tijdens tournee te seksen
Lees ook:Tv-tip: Lady Gaga op Nederland 3
Lees ook:Lady Gaga: ‘ Mijn biseksualiteit is geen marketing stunt’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>