George Michael uit ziekenhuis

George Michael kan de kerstdagen thuis vieren: hij is uit het ziekenhuis ontslagen. Eind november werd de 48-jarige popster in Wenen na een optreden naar het ziekenhuis gebracht met een ernstige longontsteking. Hij vliegt vandaag nog terug naar zijn woonplaats Londen. Tot vanochtend was het nog niet duidelijk of de voormalige Wham-zanger genoeg zou zijn aangesterkt om met de kerstdagen thuis te zijn.

George Michael was in de Oostenrijkse hoofdstad om een serie concerten te geven, maar moest zijn tournee afzeggen.

Lees ook:George Michael stopt definitief
Lees ook:Documentaire George Michael
Lees ook:Nieuwe kerstsingle George Michael
Lees ook:George Michael herstelt thuis na ziekenhuisopname
Lees ook:George Michael gaat zijn muziek gratis weggeven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>