God Hates Fags kerk wil herdenking Ground Zero verstoren

De extreem homofobe God Hates Fags ‘kerk’, de Westboro Baptist Church, is van plan te protesteren tijdens de herdenking van 9/11 op Ground Zero in New York. Daar worden zondag 11 september de terreuraanslagen van tien jaar geleden op de Twin Towers 2001 herdacht. De groep verstoord vaker begrafenissen, bijvoorbeeld van in Irak en Afghanistan omgekomen Amerikaanse militairen: te wijten aan de liberale houding tegenover homoseksualiteit, vindt de ‘kerk’.   

de website zegt de ‘kerk’ dat ook de aanslagen, waarbij bijna vijfduizend mensen omkwamen, een teken van hierboven waren: God zou met 9/11 een teken hebben gegeven dat het eindelijk eens uit moet zijn met het tolereren van de roze medemens. ‘Dank God dat hij niet dit hele rebelse land heeft verwoest. Jullie enige hoop is te waarschuwing ter harte te nemen: kom tot inkeer of crepeer.

Lees ook:Scheuring Amerikaanse tak Anglicaanse kerk
Lees ook:Naakte mormonen taboe
Lees ook:1500 Mormonen verlaten de kerk vanwege nieuwe antihomo-regels
Lees ook:Noorse priesters mogen geen homohuwelijken inzegenen
Lees ook:Protestantse Kerk Nederland wil ‘homohuwelijk’ weer op de agenda

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>