Moslimpartij Duitsland is antihomo

De Islamitische Partij in Duitsland, BIG (Bündnis für Innovation & Gerechtigkeit) is antihomo. De partij heeft integratie, begrip en rechtvaardigheid hoog in het vaandel staan, maar voert een hetze tegen homo’s. In Berlijn zijn eerdaags deelraadverkiezingen. Om een beetje te kunnen scoren, proberen ze antihomo kiezers te lokken met een folder die oproept dat ze hun kinderen moeten beschermen tegen ‘het schoolvak homo’. Berlijn telt na Istanboel de meeste Turken in Europa. Ook bij onze oosterburen woedt een stevige discussie over al dan niet verplicht stellen van voorlichting over homoseksualiteit op scholen.

BIG beweert dat de Berlijnse Senaat plannen heeft om kinderen te leren over darkrooms en masturbatie en hen een homoseksuele levensstijl op te dringen. Homo-organisatie hebben hun afschuw uitgesproken over de folder; vooral over de suggestie erin dat kinderen homo gemaakt kunnen worden. BIG zegt in een reactie iedereen te respecteren, ook homo’s. De partij bekritiseert naar eigen zeggen niet de homoseksuele levensstijl, maar de politiek.

Lees ook:Kamer wil scholen straffen die geen homo-voorlichting geven
Lees ook:Leerlingen ontevreden over voorlichting seksuele diversiteit op school
Lees ook:Minister laat homoleerlingen in de kou staan
Lees ook:COC: ‘Te gek voor woorden dat veel scholen nog altijd geen les geven over LHBT-acceptatie’
Lees ook:Verplichte voorlichting overwinning homojongeren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>