Zorginstelling Humanitas Rotterdam krijgt Roze Loper

Humanitas aan het Bergwegplantsoen in het Oude Noorden van Rotterdam krijgt dit jaar de Roze Loper. Het is de eerste Rotterdamse zorginstelling die het keurmerk voor homovriendelijke zorg ontvangt. Daarnaast vierde Humanitas het éénjarig jubileum van Salon Humanitas, de wekelijkse inloop voor roze ouderen. De Roze Loper is ontwikkeld door Roze 50Plus Nederland, een consortium met COC Nederland, ANBO Roze, Schorer en Movisie.

Humanitas heeft gewezen een tolerante instelling te zijn: roze ouderen hoeven zich hier niet te schamen voor hun geaardheid. De uitreiking werd feestelijk gevierd op vrijdag 20 mei, onder meer met een fototentoonstelling met portretten en uitspraken van homo-ouderen, te bekijken tot 25 mei.

Lees ook:Eerste Roze Loper homovriendelijke ouderenzorg
Lees ook:Eerste internationale Roze Loper voor Duitse zorginstelling
Lees ook:Roze ouderen voelen zich welkom in zorginstelling met Roze Loper
Lees ook:Tolerantiescan moet roze zorg verbeteren
Lees ook:Roze loper voor zorgcomplex in Almelo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>