Opnieuw homo in Amsterdam weggepest

Amper twee dagen na het verhaal over pesterijen in Amsterdam-West is in Amsterdam weer een homo belaagd: de 28-jarige Steven. Onlangs kocht hij een huis in de Venserpolder in Amsterdam Zuidoost. Hij wordt bedreigd en is aangevallen met een hamer. Gisteren is hij na een zware bedreiging weggevlucht. Dat mailde hij zelf naar geenstijl.nl.

Steven heeft een klacht ingediend bij woningbouwvereniging Alliantie, maar die bagatelliseert de boel door te zeggen ‘de eerst eens goed te moeten bekijken’. Intussen is Steven zijn koffers aan het pakken en wil hij zijn huis verkopen.

Lees ook:Roze Huis in Amsterdam
Lees ook:Utrechtse homo-pesters kunnen wel worden gepakt
Lees ook:Aanvrager I’m gay nummerbord dood aangetroffen
Lees ook:Raad voor Journalistiek vindt foto Spitsnieuws ontoelaatbaar na klacht COC Amsterdam
Lees ook:Aartsbisschop voelt zich niet begrepen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>