Weggepeste homo’s eisen vergoeding

Het homokoppel, dat vorig jaar is weggepest uit de Utrechtse wijk Leidsche Rijn, vecht terug. Ze vinden dat de gemeente, de politie en de Staat aansprakelijk zijn voor de situatie die is ontstaan. De instanties hebben hun werk niet goed gedaan, vinden ze, zeker gezien de maar liefst acht aangiftes die ze deden van onder meer het bekrassen van hun auto en het ingooien van hun ruiten.

 

Uiteindelijk zijn ze uit de wijk verhuisd, omdat de politie er naar eigen zeggen niet tegen kon optreden. Hun huis konden ze slechts ver onder de taxatiewaarde kwijt. De twee willen nu via de rechter vervolging van de daders en schadevergoeding eisen.

Lees ook:Buurtpicknick voor weggepest homopaar
Lees ook:Homo-zoen in taxi taboe
Lees ook:Los Angeles: ‘Tweede aanslag op LGBT’s verijdeld’
Lees ook:Opnieuw homostel vertrokken na treiterijen
Lees ook:Man vastgebonden aan boom op cruisingplek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>