Schorer Publieksdag 2010

Donderdag 24 juni 2010 organiseert het Nederlands instituut voor homoseksualiteit, gezondheid en welzijn Schorer haar jaarlijkse Publieksdag, ditmaal van 12.30 tot 18.00 uur  in het Concern Congres Centrum, Weesperstraat 113 in Amsterdam. Thema dit jaar is psychosociale gezondheid van homomannen, lesbische vrouwen, biseksuelen en transgenders. Het publiek neemt deel  aan één van de vijf workshops, ingedeeld op doelgroepen en rond het thema culturele en sociale diversiteit.

Doel van de workshops is formuleren van strategieën, werkwijzen, samenwerking –en financieringsmogelijkheden. Aansluitend volgt een plenaire discussie. Op de Schorer Publieksdag wordt ieder jaar de Riek Stienstra lezing uitgesproken, vernoemd naar de oud-directeur van Schorer die in 2007 overleed. Prof. Dr. Rob Tielman verzorgt de lezing dit jaar; hij is emeritus hoogleraar Humanistiek aan de Universiteit Utrecht, oud-voorzitter van het Humanistisch Verbond en voormalig algemeen secretaris van COC Nederland. Aanmelden: klik hier.

Lees ook:Riek Stienstra-lezing 2015 over homoseksualiteit en religie
Lees ook:Riek Stienstra-lezing op 6 november in OBA
Lees ook:Exclusief nieuw fonds voor lesbo’s en bi-vrouwen
Lees ook:Schorer-lezing 2017 op 10 januari in Leiden
Lees ook:Lesbo-icoon Riek Stienstra overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>