Voorlichtingsmiddag Secret Garden op veiliger plek

De roze moslimorganisatie Secret Garden zou maandag 30 november 2009 samenkomen op het Gespuis, een gezamenlijk onderkomen en netwerk voor jongeren in Amsterdam, voor een voorlichtingsmiddag in eigen kring. ‘Wegens homofobie, discriminatie en onveiligheid kunnen we helaas de presentatie van voorlichting in eigen kring’ niet op het Gespuis presenteren’, schrijft Secret Garden in een persbericht. De nieuwe locatie is COC Amsterdam, Rozenstraat 14 (bron: persbericht).

 

Secret Garden wil een eigen aandeel leveren in de bestrijding van hiv/aids en soa’s, door een voorlichtingscampagne. Posters, ansichtkaarten, folders en condooms, alles in het Arabisch, worden maandag gepresenteerd. Vanaf 15.30 uur is de deur open; het programma begint om 16.00 uur. Sprekers zijn onder meer Emir Belatoui, Juan Walter van de GGD en L. Chambon, PvdA – stadsdeel Oud-Zuid . Ook wordt een Arabisch filmpje vertoond over hiv/aids binnen de moslimgemeenschap (Engels ondertiteld).

Lees ook:Secret Garden heeft weer ontmoetingsplek
Lees ook:Suikerfeest voor homo’s
Lees ook:Wethouder Eric van der Brug: ‘Pas asielbeleid Tsjetsjeense LHBTI’s aan’
Lees ook:Secret Garden verhuist naar het Wereldhuis
Lees ook:Zaterdag 21 november bijeenkomst over veiligheid LHBT-vluchtelingen in AZC’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>