AntwerpGames – mini Gay Games in België

Vrijdag 30 oktober tot en met zondag 1 november organiseert Active Company organiseert de allereerste editie van de AntwerpGames. ‘Wij vinden dit een schitterende naam voor het nieuwe tornooi, dat als een diamant onze lange traditie van holebi tornooien in Antwerpen moert bekronen, meldt de Belgische website holebi.info. Er worden ruim 700 deelnemers verwacht op dit roze weekend met sport en luchtiger zaken als eten en feesten.

 

Vrijdagavond is de check-in bij  hotel Radison SAS. Zaterdag vinden plaats: badminton, volleybal, tennis, 40 en 65 kilometer fietsen, zwemmen en worstelen. Badminton en tennis zijn volgeboekt. Om 13.30 uur start vanaf het Museum Schone Kunsten een wandeltocht en ’s avonds is er een diner aan de oevers van de Schelde in Hangar 29 en aansluitend een party. De volgende ochtend is er een brunch, een optreden van het roze koor Pink Noise en ’s middags een thé-dansant in het Radison hotel.

Lees ook:Gay and Lesbian Internationaal Badminton Toernament Amsterdam
Lees ook:Gay Sportclub Kouros Eindhoven bestaat 25 jaar
Lees ook:Gay Games Keulen – de sporten
Lees ook:Eurogames Stockholm 2015
Lees ook:Homogames in Moskou

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>