Conferentie over genezing homo’s

Zaterdag 25 april 2009 komen in Londen mensen bijeen die (nog altijd) beweren dat homoseksualiteit te genezen valt. Naar verluid vindt de ‘Gay cure conference‘ plaats in het Emmanuel Centre in de Marsham Street in Londen. Britse Homogroepen zijn not amused: vanaf 13.00 uur begint een demonstratie tegen de conferentie: er worden honderden demonstranten verwacht. Hoofdspreker op de conferentie is de Amerikaanse klinische psycholoog Joseph Nicolosi, die beweert dat een heilzame therapie homoseksualiteit kan genezen. Onlangs bleek dat een significant aantal Britse psiech’s het daarmee eens is.

 

Volgens de gastheer, de Anglican Mainstream Organisation, is de conferentie ‘ideaal voor geestelijken, rabbijnen, psychologen, therapeuten, opvoeders en anderen die zich zorgen maken over de niet te verzadigen seksuele moraal van vandaag de dag, waaronder seksualisering van cultuur, porno, de Bijbel & seks en huwelijk, familie & seks.’ De secretaris van de Gay & Lesbian Humanist Association (GALHA) zei: ‘De afgelopen dertig jaar hebben medische wereld en wetenschap aanvaard dat homoseksualiteit geen ziekte is en dus per definitie niet kan worden genezen.’ Bij de demonstranten worden verwacht: Stonewall, GALHA, de Groenen, de Lesbian & Gay Christian Movement, de Queer Youth network en de Gay Activists Alliance.

Lees ook:Kerk in Londen organiseert conferentie over genezen van homo’s
Lees ook:Minister India noemt homoseksualiteit een westerse ziekte
Lees ook:Homo Humanisten vieren 200e geboortedag Darwin
Lees ook:Homo conferentie en Outgames in Kopenhagen
Lees ook:Britse therapeuten bieden homogenezing

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>