Roze vijftigplussers gezocht

COC Nederland is op zoek naar homo’s en lesbo’s van boven de vijftig jaar voor een landelijk onderzoek naar woonbehoeften voor roze ouderen. In het onderzoek ‘Vrolijk oud worden‘ staat de vraag centraal hoe (toekomstige) homo -en lesbo ouderen graag willen wonen. Daarnaast komen thema’s als zorg en welzijn aan de orde, waaruit bepaalde woonbehoeften zouden kunnen blijken. Doel is om de kwaliteit van leven van roze ouderen nu en in de toekomst te verbeteren. De vragenlijst staat op de website.

Per volledig ingevulde vragenlijst wordt een bedrag gedoneerd aan Pink Ribbon en/of het Aids Fonds. Deelname is anoniem, maar mensen kunnen ook voor een diepte-interview kiezen: dat staat op de vragenlijst vermeld. ‘Vrolijk oud worden’ is opgezet door onder andere COC Nederland en valt onder de supervisie van de EuMaG/Vrije Universiteit Amsterdam (European Masters Programme in Gerontology).

Lees ook:De Roze Vragenlijst – landelijk onderzoek
Lees ook:IHLIA zoekt feedback over website LGBT Heritage
Lees ook:Onderzoek jongeren over acceptatie homoseksualiteit
Lees ook:Onderzoek naar seksuele voorkeur en religie
Lees ook:Aids Fonds zoekt ontwerper voor ArtCard 2014

1 Reacties // Reageer

One thought on “Roze vijftigplussers gezocht

  1. Stephan

    Wat nou ouder bij 50plus? Wat is dit voor onzingrens. Ik ben zelf 46 en van plan om 96 te worden, dus voordat je me ouder noemt moet ik toch eerst in de 80 zijn!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>