Elton John haalt miljoenen op voor aids op Oscars party

De Britse zanger Elton John en zijn partner David Furnish hielden gisteravond hun jaarlijkse benefietgala voor de Elton John Aids Foundation in Los Angeles. Het feest bracht bijna 4 miljoen dollar op. Het gala is het belangrijkste benefietfeest op de nacht van de Oscars. Gasten waren onder andere Victoria Beckham, Quincy Jones, Whoopi Goldberg, Sharon Stone, Gordon Ramsey en Ricki Lake. Er werden bijzondere zaken geveild. Zo bracht een dansje met Ellen DeGeneres tijdens haar talkshow 20.000 dollar op en een tennisles van tennisster Andy Roddick 31.000 dollar.

Daarnaast werden er ook artikelen geveild, zoals horloges die voor 250.000 dollar van eigenaar wisselden. De Elton John Foundation werd in 1992 in Amerika opgericht en het jaar erop in Engeland. Tot nu toe kwam in totaal een slordige 150 miljoen dollar binnen, dat werd besteed aan hiv/aidspreventie en projecten in 55 landen over de hele wereld.

Lees ook:Elton John viert 70e verjaardag met groots gala
Lees ook:Elton John is machtige Engelsman
Lees ook:Sir Elton John: ‘Mijn grootste wens is dat aids verdwijnt’
Lees ook:Elton John schrijft musicalfilm over aids
Lees ook:Moeder Elton John huurt look-a-like voor haar 90e verjaardag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>