Love Dance in Paradiso

Op maandag 1 december is het World Aids Dag. Die avond vindt in Paradiso in Amsterdam een benefietavond plaats voor het Aids Fonds: LoveDance. De deuren gaan open om 20.30 uur. Tickets kosten 25 euro; voorverkoop bij Pink Point, Boekhandel Vrolijk, AUB Ticketshop, www.ticketservice.nl, VVV en postkantoren.

LoveDance herinnert ons eraan dat de strijd tegen en het leven met hiv en aids naast geld ook solidariteit en heel veel liefde noig heeft. Minister Plasterk opent het feest tussen 21.00 en 22.00 uur. Paradiso stelt alle zalen ter beschikking. Paradiso bevindt zich pal achter de Stadsschouwburg op het Leidseplein.

Lees ook:Homo/lesbo Lovedance Festival gaat niet door
Lees ook:Lovedance – trouwen in Las Vegas stijl in Paradiso
Lees ook:Homo/lesbo Lovedance Festival
Lees ook:Win kaarten voor Lovedance in Paradiso Amsterdam
Lees ook:Wereld Aids Dag 2013

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Love Dance in Paradiso

  1. Pingback: Wereld Aids Dag 2008 | Gay

  2. Pingback: Homo/lesbo Lovedance Festival gaat niet door | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>