Sven Kramer aan de muur

Het wielerseizoen zit er weer op en dus gaan de schaatsen weer uit het vet. Voorlichtingsbureau Brood (ja: voor alles is een organisatie) heeft de leukste schaatser met de mooiste glimlach en oh-ja, ook zeven wereld records op zijn naam, Sven Kramer, weten te strikken om brood op de plank te brengen. Eh, ik bedoel: om het brood als warme broodjes over de toonbank te doen gaan. Dit alles door een fraaie poster. Wil je die nou ook, dan moet je gewoon even bij je plaatselijke bakker een toegangscode vragen! Beschuitje, iemand?

Lees ook:Heropening DansSalon Eindhoven
Lees ook:Biertje?
Lees ook:Erwin Olaf in fotomuseum Den Haag
Lees ook:Ontblote mannantorso’s uit oude soap
Lees ook:La di di la di da, Aldi hier, Aldi dáár

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>