Inschrijven Gay Games Keulen begint

De Gay Games VIII Cologne 2010 vinden van 31 juli tot en met 7 augustus 2010 in het Duitse Keulen plaats. Vanaf donderdag 2 oktober is het mogelijk om je in te schrijven voor deelname. Op die dag drukt de burgemeester van Keulen om 18.45 uur op de rode knop en kan het inschrijven beginnen. Vroege vogels krijgen 20% korting: inschrijven vóór 31 december van dit jaar scheelt 25 euro: zie website.

Zo’n 12.000 sporters uit meer dan 70 landen nemen naar verwachting deel aan de Gay Games Onder het motto ‘Zorg dat je erbij bent’, kan iedereen zich inschrijven: homo of hetero, man of vrouw, bi -of transseksueel en uiteraard welke religie, huidskleur, politiek overtuiging dan ook. Maar ook – en dat is niet onbelangrijk – ongeacht welke atletische en fysieke, leeftijd en conditie. Het onderdeel zeilen vindt op Nederlandse bodem plaats: op de Maasplassen bij Roermond.

Lees ook:Stukje Gay Games Keulen 2010 vindt in Nederland plaats
Lees ook:Regering positief over Gay Games in Amsterdam
Lees ook:Countdown voor opening Gay Games Keulen
Lees ook:Stukje Gay Games op Nederlandse bodem bij Roermond
Lees ook:Gay Games Keulen barsten los

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Inschrijven Gay Games Keulen begint

  1. Pingback: Amsterdamse homo voetbalteam zoekt versterking | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>