Mitcham krijgt postzegel, maar geen sponsors

Een beeldschone jonge god en winnaar van olympisch goud: dat zou toch de droom van iedere sponsor moeten zijn. Niet voor de openlijke homoseksuele Australiër Matthew Mitcham, die in Peking goud won met duiken vanaf 10 meter. Hij kreeg een postzegel en een bonus van Adidas, maar daar bleef het tot nu toe bij. Het is misschien te vroeg om te stellen dat vette contracten aan zijn neus voorbij gaan, omdat hij openlijk homo is.

Niet lang voor het begin van de Olympische Spelen kwam hij er in Australië openlijk voor uit, dat hij homo is. Na het winnen van de gouden plak zou hij er zelf voor hebben gekozen om voorlopig even ver van de schijnwerpers vandaan te blijven. In ieder geval is het een interessante testcase voor iedere atleet die er ook over denkt om uit de kast te komen.    

Lees ook:Gouden schoonspringer sportman van het jaar
Lees ook:Lesbische Olympiërs met medailles
Lees ook:Homo-icoon wint Olympisch goud
Lees ook:Gay olympiër heeft eindelijk een sponsor
Lees ook:Topsport en homo: gaat dat samen?

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Mitcham krijgt postzegel, maar geen sponsors

  1. Pingback: Gouden schoonspringer sportman van het jaar | Gay

  2. Pingback: Gay olympiër heeft eindelijk een sponsor | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>