Wat vind jij van hiv/aids?

Het Aids Fonds wil graag de mening weten van jou als homo: hoe kijk jij aan tegen hiv onder homo’s in Nederland? Vind je dat het Aids Fonds voldoende doet aan hiv en hiv-preventie onder homo’s in ons land? Als het Aids Fonds nieuwe affiches laat maken, wat moet daar volgens jou op staan? Voel je je betrokken bij homo’s met hiv?

Het Aids Fonds wil in 2009 een groot project starten om de aandacht voor hiv in de homowereld te vergroten. Iedere lezer kan hierop invloed uitoefenen. Geef je mening, door hier te klikken en een aantal vragen te beantwoorden. Het duurt ongeveer 10 minuten.

Lees ook:Kiezersonderzoek ProGay Amsterdam
Lees ook:Roze kiezersonderzoek
Lees ook:Breng een gay vote uit op 2 maart!
Lees ook:Canal Parade herdenkt slachtoffers rampvlucht MH17
Lees ook:Daniël Leenders ontwerpt ArtCard Aids Fonds

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>