Hans Klok slachtoffer zinloos geweld

Hans Klok (39) is afgelopen weekend in Haarlem aangevallen door vier dronken mannen. De illusionist fietste na een avondje stappen in de binnenstad met de zoon van zijn ex-vriend Frank, de 20-jarige Jesper, naar huis, toen de vier heren ze uitgescholden voor ‘kankerhomo’. Hans Klok reageerde daar niet op, maar Jesper wel. Dat leidde tot een vechtpartij, waarbij over en weer rake klappen vielen.

Toen de politie arriveerde, waren de agressieve types al verdwenen. De politie heeft nog wel naar ze gezocht. Jesper moest met een blauw oog naar de dokter en deed daarna aangifte. Klok zegt in de Telegraaf dat hij dat deze week ook zal doen en zei: ‘Van dit zinloos geweld wordt heel Nederland doodziek.’

 

 

Lees ook:Anti-homogeweld in Leeuwarden
Lees ook:Wéér homo’s belaagd op Koninginnedag
Lees ook:Antwerpen: eigenaar oudste homocafé zwaar mishandeld
Lees ook:Hans Klok uit de kleren als Chippendale
Lees ook:Transgender Amsterdam door groep belaagd met stuk hout

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>