Tv-tip: Seks in de sauna

Woensdag 22.55 uur Nederland 2: ‘Portret‘, een documentaire over de Thermos Sauna in Amsterdam. Hoewel Amsterdam al lang niet meer de Gay Capital is, is de Thermos nog altijd wereldwijd dé homosauna. Michiel van Erp mocht een kijkje nemen, ondanks het principe van anonimiteit.

Hij sprak met eigenaar Jan Kuipers en enkele vaste bezoekers. Ze vertellen hem wat de codes zijn in homosaunaland en hoe aids, de opkomst van de multiculturele samenleving en het internetdaten de Thermos hebben beïnvloed. In ben altijd een beetje huiverig voor ál te veel openheid over (homo)zaken, die de gemiddelde hetero waarschijnlijk tóch niet begrijpt en die hem of haar ook helemaal niets aangaan. Maar goed, ik ga tóch maar even kijken: woensdag 22.50 uur, Humanistische Omroep.

Zie ook: ‘Tv-tip VPRO Thema Avond Mannen‘.

Lees ook:Inboedel Thermos Sauna wordt geveild
Lees ook:Thermos Sauna Amsterdam dicht?
Lees ook:Thermos sauna kan zich internationaal nog altijd meten
Lees ook:Sense.info vraagt jongeren op voor documentaire
Lees ook:Homosauna ‘t Pakhuisje in Groningen gaat zondag 12 juni dicht

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tv-tip: Seks in de sauna

 1. nzk

  “Hoewel Amsterdam al lang niet meer de Gay Capital is.”
  *zucht*
  Hoezo niet dan? Waarom blijven zoveel nederlanders dit zeggen terwijl er tig meer buitenlanders zijn die het tegenovergestelde beweren?
  En dan nog: Amsterdam is en blijft gay capital net zoals Berlijn dat is. Waarom kan er immers maar 1 gay capital zijn???

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>