Jongerenweekend Embrace Pink

De Tilburgse homo-organisatie Embrace Pink organiseert van vrijdag 29 tot en met zondag 31 augustus voor het eerst een jongerenweekend voor jonge homo’s, lesbo’s en bi’s: ‘PROUD 2BI OUT’, op kampeerboerderij Riestenblik in het Brabantse Leende. ‘Geborgenheid, veiligheid, gezelligheid en respect’, meldt de website van Embrace Pink, maar ook: ‘Seksuele handelingen zijn  tijdens het jongerenweekend verboden’.

 

 

Embrace Pink zegt ‘steeds meer aanmeldingen te krijgen van jongeren die op zoek zijn naar informatie rondom het homo-lesbi-bi-transgender zijn. Ze zoeken gezellige contacten, maar ook een plek om hun hart te luchten en gesprekken aan te gaan.’ Er kunnen maximaal 32 mensen tot 28 jaar mee, naast 8 groepsbegeleiders.

Lees ook:Embrace Pink Summercamp 2009
Lees ook:Goede actie homogroep Embrace Pink
Lees ook:Embrace Pink toegelaten als lid ILGA
Lees ook:Embrace Pink bestaat 2,5 jaar
Lees ook:Embrace Pink: ‘Aparte opvang homo-asielzoekers stomste wat je kunt doen’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jongerenweekend Embrace Pink

  1. Ikke

    vet cool

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>