Hoe ontwijk je de voetbalgekte?

De poll rechts laat zien dat de helft van stemmers voetbal links laat liggen: 10% maakt dat hij wegkomt, 12% heeft wel wat beters te doen en 26% zal het een worst wezen. Dat kan allemaal wel zo wezen, maar wat doe je, als eenling tussen de oranjemalloten? Hoe kom je er onderuit, als je er écht een pesthekel aan hebt? 

Onder ons: wij kennen 'entre-nous' vast wel een paar tips. Naar de sauna of de kroeg, maar wie weet staat ook dáár een televisie aan. We kunnen in de 'entre-nous' bekende natuurgebieden rondstruinen, maar daar ben je dan waarschijnlijk de enige. Als het dan toch louter van de natuur genieten wordt, kan je net zo goed mooiere plekken opzoeken. In alle stilte. Want stil: dát is het dan wel even. Héél even.

Lees ook:Poll: geen parade op Roze zaterdag?
Lees ook:Hoe omzeil je oranjegekte?
Lees ook:Feestend het jaar uit in homotenten
Lees ook:Den Bosch krijgt een nieuwe homokroeg: café Janika
Lees ook:Winfried Baijens wordt presentator NOS-Journaal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>