Homosportclub Tijgertje 25 jaar

Tijgertje begon in 1982 met een cursus zelfverdediging, nadat op de Roze Zaterdag in Amersfoort homo’s en lesbo’s door potenrammers in elkaar waren geslagen. Tijgertje groeide uit tot een veelzijdige homosportclub met een groot aantal sporten. De zelfverdediging -en karateafdeling van Tijgertje viert op zondag 2 december 2007 haar 25-jarig bestaan met een reünie voor alle cursisten van de afgelopen 25 jaar: vanaf 16 uur tot 20.00 uur in café de Schreierstoren, Prins Hendrikkade 94-95 in Amsterdam.

Op de reünie zal de Tijgertje Prijs worden uitgereikt aan de man of vrouw die de afgelopen jaren veel heeft betekend voor homosport in Nederland. De vorige Tijgertje Prijs ging in 2002 naar de in 2006 overleden John Blankenstein. Blankenstein behoorde in de jaren 80 en 90 tot een van de beste en meest gewaarde scheidsrechters van het betaalde voetbal.

Wil je meer weten over de reünie: neem contact op met Edward Kudding, telefoon 06-21854053, E mail [email protected]. Tijgertje gaat door! Op de dinsdagen is er Urban Defence training en op donderdagen karatetraining. www.tijgertje.nl

Lees ook:Gay Sport Café Amsterdam een feit
Lees ook:Opening Gay Sport Café Amsterdam
Lees ook:John Blankensteinprijs 2016 voor basisschool De Kleine Keizer wint
Lees ook:Politienetwerk Roze in Blauw krijgt John Blankensteinprijs
Lees ook:Nieuw seizoen homosportclub Tijgertje

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Homosportclub Tijgertje 25 jaar

  1. Pingback: Roze Jaar Amersfoort van start | Gay

  2. Pingback: Roze Zaterdag 2010 in Amersfoort | Gay

  3. Pingback: Amersfoort heeft eigen jaarlijkse Gay Pride | Gay

  4. Pingback: Amersfoort wil Roze Zaterdag 2010 | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>