Sport op de zondag

Het voordeel van zo’n kater als zaterdag is dat je wat sneller op de dag tv gaat kijken. Wou hier vanmiddag eigenlijk een pleit houden voor een live uitzending van de ere-divisie voetbal competitie waar je vroeger in een uurtje mee klaar was maar wat nu naar de decoder is verbannen. En laat dan net de Europese kampioenschappen atletiek wel door De Publieke op de tv uitgezonden worden en laat dan net zo’n mooie statige en nuchtere Fries Epke Zonderland brons winnen op de brug. Da’s dan toch wel weer even genieten. En dan ook maar nu even de felicitaties naar een nuchtere Koeman.

Lees ook:TV-tip: Strike a Pose op NPO 3
Lees ook:Samensteller Worst Dressed Woman overleden
Lees ook:Hoe ontwijk je de voetbalgekte?
Lees ook:Moldavië krijgt mogelijk op Rusland geënte wet tegen ‘homopropaganda’
Lees ook:Oost-Europese bling-bling mama

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>