Nieuwe rage: mannen in naveltruitjes

Tot nu toe hadden de dames min of meer het exclusieve ‘recht op’ het dragen van al dan niet sexy naveltruitjes, liefst strak en zo kort mogelijk. Nu hebben ook de mannen het stukje stof ontdekt, zoals te zien is onder de hashtag #boyincroptops. Op internationale catwalks lopen steeds meer androgyne en transgendermodellen.

De modewereld verandert en de scheidslijn tussen ‘mannelijk’ en ‘vrouwelijk’ wordt steeds vager. Mannen- en vrouwenmode lopen door elkaar, dus is het niet echt een verrassing dat de man nu ook het naveltruitje heeft ontdekt.

Lees ook:Transgenderdag in Groningen
Lees ook:Duitsland introduceert als eerste in Europa derde gender-optie
Lees ook:Wenen plaatst m/m en v/v voetgangers stoplichten vanwege Songfestival
Lees ook:Genderneutaal winkelconcept bij Selfridges
Lees ook:Tv-tip: Victor & Rolf in Zomergasten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>