Roze verf in de strijd tegen hondenpoep

Waar roze al niet goed voor is: in Rotterdam is een groep vrouwen met roze verf de strijd aangegaan tegen hondenpoep. Gewapend met spuitbussen roze verf gaan ze in het Bergwegplantsoen in Rotterdam-Noord op zoek naar hondendrollen en spuiten die roze. Tijdens de eerste actiedag dit weekend vonden ze er al 70.

Niet iedereen kan de actie waarderen: twee woedende baasjes kwamen al verhaal halen. De ene was bang dat de roze verf schadelijk voor de hond zou zijn, maar volgens de dames is de verf ‘speciale, ecologische waterverf die afwasbaar is’. De tweede dacht dat ze met haar hond niet meer in het plantsoen mocht komen. ‘De hond is welkom, maar we willen dat het baasje opruimt wat het achterlaat’, aldus de verfspuiters.

Lees ook:Nederland blijkt behoorlijk homovriendelijk
Lees ook:Groninger Museum wil Gaga voor Groningen Roze Stad
Lees ook:Drie dames debuteren bij boekhandel Vrolijk
Lees ook:Meest sexy homo -en lesbo-iconen
Lees ook:Dolly Bellefleur presenteert Art Soiree in CNCPT13

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>